Начало » Любопитно » Mazda Произведе Един Милион SKYACTIV Автомобила
Любопитно

Mazda Произведе Един Милион SKYACTIV Автомобила

26.04.2014 г.

Хирошима, 14 April 2014. Mazda Motor Corporation обяви, че глобалните продажби на трите SKYACTIV модела Mazda CX-5, Mazda6 (позната като Atenza в Япония) и Mazda3 (Axela в Япония) са подминали един милион бройки, достигайки 1,040,000 бройки в края на Март 2014. И трите модела притежават цялата гама SKYACTIV технологии. Събитието бе достигнато приблизително две години и четири месеца след започването на производството на Mazda CX-5 през Ноември 2011.

Mazda развива SKYACTIV TECHNOLOGY с една единствена цел, да предложи на всеки клиент извънредна сигурност, екологичност и в същото време без да жертва представянето на автомобила и удоволствието от шофиране, с което марката е известна. Иновативната технология е резултат от безомромисното преразглеждане на основни агрегати с цел по-добра ефективност, а в същото време намаляване на теглото на автомобила. Новото поколение автомобили, който притежават SKYACTIV TECHNOLOGY също така притежават и дизайн KODO — Душата на Движението, който се стреми да пресъздаде силата и красотата на движението на дивите животни.

При достигането на един милион бройки, Президентът и CEO на Mazda, Masamichi Kogai каза, “В Mazda ние влагаме цялата си енергия в развитието на нашите SKYACTIV автомобили, защото тези модели докоснаха душата на много клиенти по целия свят заради които достигнахме един милион. От страна на Mazda, бих искал да изразя моята благодарност на всеки един който е закупил една от нашите коли. С нашия неукротим дух и много работа, Mazda ще продължи да прави все по-привлекателни автомобили, които ще обогатят живота на техните собственици и ще ни помогне да създадем по силна и трайна връзка с нашите клиенти.”

Към края на Март 2014, Mazda произвежда три изцяло SKYACTIV модели и ги предлага в над 100 държави и региони. Производителят продължава да се развива и има планове до Март 2016 да представи още пет нови изцяло SKAYACTIV модели.

Предстоящи събития
Няма предстоящи събития...
Снимка

Качена на: 07.03.2010 г.

Сайтът е създаден от феновете на Мазда в България.