Начало » Акценти » Mazda6 ще се появи и като купе
Акценти

Mazda6 ще се появи и като купе

06.12.2011 г.

Купе с четири врати.

Новото поколение на Mazda6, което бе показано като концепция на изложението в Токио, ще се появи на пазара и във версия купе с 4 врати. Очаква се в края на 2012 или в началото на 2013 година машината да слезе от конвейера във варианти седан, хечбек и комби, а около година по-късно да бъде налично и купето с четири врати.
Новото поколение на Mazda6 ще стане вторият модел на японците, който е конструиран с пълна гама на технологията SkyActiv - модулна платформа, двигатели и трансмисии. Първият бе новият кросоувър CX-5, като се очаква "шестицата" да прилича на него и като екстериор, и като интериор.
Показаният в Токио концепт Takeri (на снимката), разполагаше с новата разработка на компанията – контролер за управление, напомнящ на системата iDrive на BMW. Той заменя традиционните досега уреди за контрол и се очаква да бъде интегриран при новата Mazda6.
Очаква се автомобилът да се оборудва с 2.0-литров бензинов и 2.2-литров дизелов двигател, както и с новата система i-ELOOP (Intelligent Energy Loop).

Инфо AutoMedia

Предстоящи събития
Няма предстоящи събития...
Снимка

Категория: Регионални срещи

Галерия: Русе

Качена на: 08.11.2009 г.

Сайтът е създаден от феновете на Мазда в България.