Начало » Новини » Разкриха специалната Mazda MX-5 Arctic Edition
Новини

Разкриха специалната Mazda MX-5 Arctic Edition

20.12.2016 г.

Mazda MX-5 Arctic – новото лимитирано издание на модела MX-5, бе разкрита, като ще бъдат произведени само 400 единици.

Изданието Mazda Arctic получава безплатна нова синя боя със сребърни акценти по целия екстериор, както и сребърни ролбари, кантове на предното стъкло и страничните огледала, а в интериора присъстват сребърни поставки за чаши. Специалният модел е достъпен само с мек покрив и е малко вероятно да бъде удължен като MX-5 RF.

Всеки екземпляр на MX-5 Arctic получава свой собствен плакет с номер в интериора. Подобно на MX-5 Icon, който беше представен по-рано тази година, спец изданието Arctic е оборудвано с 1,5-литров SE-L Nav, а оборудването е обогатено, което означава отопляеми кожени седалки, автоматични светлини и чистачки и задни сензори за паркиране като стандарт.

Това е третото специално издание на MX-5, след като моделът стартира през 2015 г. с 600 произведени единици на специалното издание Icon и 500 броя от серията MX-5 RF Launch. За първи път Mazda използва името на издание Arctic на второто поколение на MX-5 през 2005 г. Изданието на MX-5 Arctic ще се предлага само във Великобритания.

MX-5 Arctic ще се появи в шоурумовете на Великобритания през февруари 2017. Той ще струва 20 995 паунда - или с 800 лири повече от стандартния MX-5 SE-L.

Предстоящи събития
Няма предстоящи събития...
Снимка

Категория: Регионални срещи

Галерия: Русе

Качена на: 08.11.2009 г.

Сайтът е създаден от феновете на Мазда в България.