Начало » Новини » Mazda на автоизложението в Токио 2013
Новини

Mazda на автоизложението в Токио 2013

03.11.2013 г.

Mazda 3 с ново задвижване, Mazda 6 - като изпитателна студия.

По време на автомобилното изложение в Токио 2013 Mazda представи алтернативни версии на задвижване на Mazda 3, както и една изпитателна студия на базата на Mazda 6.
На изложението, което ще се проведе от 23 ноември до 1 декември, ще може да се види Mazda 3 Skyactiv-Hybrid, както и концепт на природен газ Skyactiv-CNG. Благодарение на високата си степен на сгъстяване от 14,0:1, съгласно характеристиките на представения от Mazda бензинов двигател, той ще бъде подходящ за бивалентен режим на работа. CO2 емисиите на двигателя ще се намалят с около 20 процента в сравнение с бензиновия му еквивалент. Mazda не дава повече информация относно спецификациите и датата за пускане на пазара.

Mazda 3 Hybrid с 2,0-литров бензинов мотор

Информацията за хибридната версия е подобна. Тук Mazda е компилирала в Mazda 3 2,0-литров бензинов двигател със специално разработен Skyactiv-Hybrid електрически двигател. Моделът ще бъде пуснат най-напред в Япония, а по-късно и на европейските пазари.

Компанията ще представи на автомобилното изложение в Токио изпитателен автомобил Advanced Safety Vehicle ASV 5, разработен на базата на Mazda 6. Изпитателният автомобил е оборудван с многобройни системи за безопасност, включително система, която позволява комуникация между автомобила и трамваите. С това Mazda обещава да повиши безопасността по пътищата и да подобри потока на трафика.

Предстоящи събития
Няма предстоящи събития...
Снимка

Качена на: 11.06.2010 г.

Сайтът е създаден от феновете на Мазда в България.